Destroy what destroys you

Предишната тема Следващата тема Go down

Destroy what destroys you

Писане by Tianna Gray. on Съб Авг 15, 2015 3:16 am


alexander marcus rain| 27 | hunter | henry cavill
Трябваше да изпита съжаление, болка; дори капчица вина, гледайки трупа, намиращ се на земята пред него. Но погледът му не трепна. Вместо това, една самодоволна усмивка се плъзна по лицето му, разкриваща лудостта, преплитаща се със същински гений в него. А след това си тръгна и никога не се обърна назад.

Не е имало съмнение относно "ролята", която Алек трябва да заеме в обществото - на него му бе писано да бъде лидер, да надгражда успеха на баща си и в един момент да създаде своя империя, по-могъща от досегашната. Не може да се каже, че не оправдаваше очакванията, тъй като определено притежаваше онази аристократична осанка, която вдъхва респект у всеки. Беше сериозен мъж, стъпил на място... освен когато не проявяваше другата си страна. Петък вечер. Черен костюм, бяла риза, чиито последни копчета винаги бяха разкопчани, лъскави дрънкулки, цигара между устните му и с по една мацка във всяка ръка - класическият хедонист има ново име и това е Александър Рейн. А после хората твърдят, че щастието не се купува с пари.. Да, определено нашият герой не смята банкнотите за най-важното нещо но света, но, хей, защо да не се позабавлява, щом може да си го позволи? Винаги е изграждал този образ на лошо момче, но дълбоко под закачливите погледи и забавните реплики се криеше един мъж, изградил стените си високо, много по-високо, от колкото можеше да предположиш, и зад тези стени лежи просто една загубена душа.

Всички членове на влиятелни фамилии винаги избират за децата си дълги имена, съставени от поне няколко части и задължително с изключително дълбоко значение за рода. Александър Маркъс Рейн не беше изключение, но още от ранна детска възраст е познат на света като Алек. Ако за миг се поставиш на мястото на страничен наблюдател, можеш да стигнеш до извода, че животът на Алек бе перфектен - има любящо семейство, постигал е големи успехи още от училищна възраст, в гимназията нямаше човек, който да не го знае - момчетата искаха да бъдат него, а момичетата - с него.
Винаги е идолизирал образа на баща си и копнее за одобрението му. А и как не? Джеймс Рейн е един от най-известните бизнесмени, но по стечение на обстоятелствата, попадайки в средите на богаташите, се подхлъзва и става част от не толкова светлата част на света. Въпреки това се опитва да пази баланса между света на парите и семейството си. Но, уви, това не се оказва толкова лесна задача. Забърквайки се в тъмнините на мафията, вампир убива дъщеря му - Сара, на място. Това е трагедия, която никой от семейството не може да преживее до ден днешен. Светът на Алек се пречупва, както и той самият. Започва да изучава вампирите и свръхестествения свят като цяло, започва да тренира и скоро става ловец. В главата му се появява една фикс идея - да убие копелето, виновно за смъртта на сестра му, както и всяко създание, което му се изпречи на пътя.

взаимоотношения на героя до момента:
Tianna Gray - първоначално има за цел да я убие, тъй като е свръхестествено същество, но когато я вижда и се запознава с нея, внезапно нещо вътре в него трепва, между тях се зараждат искри и  в последствие взаимоотношения, които не му позволяват да я нарани

изисквания за взимане на този герой:
- човекът, който го вземе, трябва да бъде редовен;
- промени по героя не се приемат;
- Алек е доста обвързан с бъдещето на моята героиня , затова трябва да се подготви да води РП и да пише дълги и смислени постове.
- ако потребителят, който вземе героя, желае да го напише от свое име, може да го направи, използвайки текста по-горе, но няма право да променя нищо.

_________________

how deep is your love?

I want you to breathe me. Let me be your air. Let me roam your body freely, no inhibition, no fear. How deep is your love? Is it like the ocean? What devotion are you? How deep is your love? Is it like nirvana? Hit me harder, again. How deep is your love? Is it like the ocean? Pull me closer, again
avatar
Tianna Gray.

PROFILEPosts : 382
Points : 3046
Join date : 22.07.2015
RPG
Character sheet
About me:
Ability:

Вижте профила на потребителя http://twistedfantasy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото


Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите